Informace Včelí obchůdek - vosk

22.11.2016 16:27

Vážení přátelé,
jak jistě víte, vážný stav s voskem nás donutil zastavit prodej mezistěn pro ty, kteří vosk nemají. Takováto situace je již v mnoha prodejnách od minulého roku. Proč je tento stav? Začala spoustu nových lidí včelařit, spoustu vosku shořelo ve svíčkách, včelaři, kteří dělají oddělky mají také velkou spotřebu mezistěn, spálení vosku díky moru  a v konečné fázi ztráta vosku díky zavíječi a vyhozením. Je čas hospodařit s voskem, umět ho získávat atd. Včelí obchůdek chce zabezpečit mezistěny pro všechny včelaře, kteří z jakéhokoliv důvodu nemají vosk. Pro ty, kteří naopak taví vosk, bude vždy Včelí obchůdek nabízet nejvyšší výkupní cenu v ČR.
Včelí obchůdek přichází s nabídkami, s kterými, prosím, seznamte členy na svých schůzích. Akce platí do 17. prosince2016:
1. Výkup vytaveného vosku - 230 Kč
2. Výměna suchých  vyřezaných souší za mezistěny - tj. 1 ks souše  míry 39x24  bude směněno za 1 ks mezistěny míry 39x24 - 45 Kč/1 kg.
3. Výměna vosku za mezistěny - zůstává 39 Kč/1 kg.
4. Přichystány slevové akce.


Vzhledem k celé situaci s voskem nabízím přednášku o vosku, zpracování, získávání atd. 

Těmito kroky chceme zapezpečit zlepšení stavu vosku v naší oblasti, větší hospodárnost s voskem, vyšší výkupní ceny vosku pro české včelaře atd.

Jakékoliv dotazy ráda zodpovím na tel. č. 603542619.

Předem děkuji za další rozšiřování této nabídky, za jakékoliv náměty vedoucí k zlepšení stávající situace a za informování vašich členů.

Přeji Vám hezké dny.

S pozdravem
Marie Knödlová
www.vceliobchudek.cz